Info

20 januari 2019 organiseerde ANNASTATE een warme winter wandeling. Een excursie door Moerwijk heen. Als rode draad van de wandeling was er een boekje, gemaakt door ANNASTATE, met daarin foto’s van allerlei opvallende dingen die de groep tijdens de wandeling zou passeren.
   De door ANNASTATE aangewezen ‘pareltjes’ van Moerwijk. Een beschilderde muur, een verbrande bus, een tuin vol kabouters, een heineken installatie in het raam. Iedereen kreeg zo’n boekje mee om vervolgens deze ‘pareltjes’ te spotten. Bij iedere foto stond ook een stukje tekst.
   ANNASTATE had de geschiedenis van Moerwijk herschreven, door de wikipedia pagina te ‘deconstrueren’. Om na de wandeling weer warm te worden was er na afloop zelfgemaakte veganistische chocolademelk met heerlijke zelfgemaakte koekjes en brownies. Er werd positief gereageerd door alle deelnemers.

‘Het spontane bezoek aan het bunkercomplex waar de wandeling ook langsging was een eye opener voor iedereen. Het was een succes door de rondleiding van de vrijwilliger die enthousiast al onze vragen beantwoordde.’

Jan Erik (66) eigenaar Zeeheldentheater: ‘Nooit geweten dat Moerwijk ook zulke leuke plekjes heeft, zeker voor herhaling vatbaar om nog eens iets met ANNASTATE te ondernemen’.
   Yvette (59) eigenaresse Zeeheldentheater: ‘Aangenaam verrast door deze wijk die niet altijd goed in het nieuws komt, leuk dat ANNASTATE dit soort dingen organiseert’
    Er werd een leuke stukje gefilmd over de warme winter wandeling door Den Haag FM. Zie link hier

Next
Warme Winter Wandeling

20 januari 2019
Den Haag
Moerwijk